Kytky-Mahjong

Kytky-Mahjong on samantyyppinen peli kuin Connect-versio. Erona tässä on tosin se, että peli löytyy lukuisissa eri kuvioissa, joista voit valita omasi. Tarkoituksena on tietenkin taas tyhjentää pelikenttä laatoista pareja muodostamalla. Parien muodostaminen onnistuu tässä pelissä huomattavasti helpommin kuin joissakin muissa pelin versioissa. Niiden tulee ainoastaan olla vapaina, eikä muiden laattojen saartamina. Tosin peliä vaikeuttaa hieman se, että laatat voivat olla päällekkäin, jolloin kaikki parit eivät ole näkyvissä, eikä seuraavia siirtoja voi suunnitella etukäteen.
Kytky-Mahjong

Ilmainen Kytky-Mahjong - pelin säännöt

Peli on pelattavissa ilmaiseksi lukuisilla pelisivustoilla suoraan internet-selaimen kautta. Jotkut tosin pelaavat peliä mieluummin sovelluksen kautta ja se on aivan yhtä toimiva ratkaisu. Peli löytyy nimittäin oman laitteen sovelluskaupasta täysin ilmaiseksi.

Kytky-pelissä sinun tulee ensin valita, minkä muotoisen pelialueen haluat käyttöösi. Tämän jälkeen sivustosta ja pelistä riippuen voit myös melko usein päättää, haluatko käyttöösi apuja tai aikarajan. Jos et meinaa millään löytää paria, voit saada vinkkejä siirroista ottamalla avut käyttöön.

Palikoita yhdistelläksesi niiden tulee vain olla vapaana vähintään kahdelta vierekkäiseltä sivulta. Laatat eivät siis voi olla muiden laattojen saartamina. Huomaa myös, että monesti riittää, että laatat ovat samaa sarjaa, eikä niiden tarvitse olla juuri samaa kuviota. Tämäkin riippuu pelin versiosta.

Kytky-pelin plussat ja miinukset

Kytky-pelissä on mukavaa se, että pelin säännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Monien mielestä se tosin voi olla myös miinuspuoli, etenkin siinä tapauksessa, jos kaipaa lisää haastetta peliin. Silloin voi valita jonkin muun Mahjongin version pelattavaksi.

Toinen positiivinen asia tässä versiossa on se, että peliin saa valita haluamansa muodon. Erilaisessa muodossa oleva Mahjong tuo peliin lisää mielenkiintoa, ja osa kuvioista voi olla hyvin monimutkaisia. Kuviot ovat usein aiheeltaan Kiinaan liittyviä, kuten lohikäärmeen ja linnun muodossa olevia. Kaikki Connect-pelistä pitävät varmasti myös tästä pelistä, sillä ne ovat keskenään hyvin samanlaiset.